Lähetä viesti +358 45 113 5439

YRITYKSEN Historia

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Vuonna 1982 Valio Jokinen perusti Eristysliike V. Jokisen. Yrityksen tarjoamia palveluja olivat LVI eristystyöt. Yhden miehen yritys aloitti toimintansa vaatimattomasti Lohtajalla Mehtäpellon tilan autotallista. Sitkeä, tavoitteellinen ja pitkäjänteinen työ laajensi vuosien myötä yrityksen toimintaa. Vuonna 1989 yritys siirtyi Kokkolaan. 

TYÖN VUOSIKYMMENET

1990-luvun lama Suomessa ajoi monet pienyritykset ahtaalle. Sanotaan, että jokaisen menestyvän yrityksen tarinaan kuuluu myös vastoinkäymisiä. Laman koettelemusten keskellä vuonna 1993 yritys muutti liiketoimintamuodon osakeyhtiöksi. Näin syntyi Keski-Pohjanmaan Lämpöeristys Oy. Pohjanmaalaisella sisulla kasvatettu yritys tarjosi palveluja ympäri Suomen. Valio Jokisen sairastumisen myötä halusivat pojat jatkaa isän arvokasta työperintöä ja kokeilla omia siipiään alalla. Vuonna 2012 perustettiin Pohjanmaan pelti- ja eristystyö Oy. Pitkään perheyrityksessä työskennelleet pojat saivat perintönä mittaamattoman arvokkaan osaamisen ja yhteistyöverkoston. Työllä oli merkitys, joka juonsi juurensa vuosikymmenten aikana tehtyyn työhön ja sen arvoihin. 

KASVUN AIKA

Yrityksen laajentaessa toimintaa vuonna 2018 LVI-töihin, tuli aika päivittää yrityksen nimi. Yritys rakensi uudet toimitilat Kokkolaan vuonna 2020 ja investoi uuteen konekantaan. PPE Servicen juuret löytyvät suomalaisen perheyrityksen tinkimättömästä työstä. Eri vuosikymmenten aikana hankittu osaaminen ja vahva ammattitaito on siirtynyt nykyiseen toimintaan. Osaaminen, laatu ja yhteistyö asiakkaiden kanssa näkyvät vahvasti yrityksen toiminnassa yhä tänäkin päivänä. Näitä työn arvoja yrityksemme vaalii myös tulevaisuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme perinteistä laatua ja luotettavaa asiakaspalvelua. Päivitämme osaamistamme ja kehitämme yrityksemme toimintaa pitkäjänteisesti isämme ja suomalaisen työn arvoja kunnioittaen.